Арт Галерия Ларго вече представя и виртуални изложби

Начало / Новини | 31.01.2023

В началото на 2023 година Арт Галерия Ларго стартира поредната си нова инициатива – онлайн модул „Виртуални изложби“. В уеб сайта на галерията вече е внедрена нова страница, която ще дава възможност да се експонират във виртуални зали картини на различни художници. Всички творби ще се презентират само онлайн, но ще могат да бъдат видяни на живо в галерията при запитване и интерес. Създаването и внедряването на новия модул „Виртуални изложби“ в сайта на галерия Ларго става възможно благодарение на финансовата подкрепа на Национален Фонд Култура по програма „Едногодишен грант“. Чрез новия модул галерията ще има възможност да представя на вас, нашите приятели и почитатели на българското изкуство, още повече артисти и техните творби, за да откривате и се наслаждавате на необятния свят на красотата и изкуството от уюта на своя дом.

Първият автор, когото представяме с виртуална изложба в сайта на галерия Ларго, е талантливата художничка Татяна Харизанова.

Медиите за събитието:
- БТА Варна
- Impressio
- КУЛТУРНИ НОВИНИ
- Утро Русе
- moreto.net
- новини 24/7
- Диаскоп


Назад към новините

Ние използваме бисквитки (cookies) за по-пълноценното функциониране на сайта и за да Ви предложим по-добро интернет преживяване. Разглеждайки съдържанието на уеб страницата ни, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.


Общи условия