Нощ на галериите Варна 2023 в "ЛАРГО"

Начало / Новини | 15.05.2023

За поредна година галерия Ларго ще се включи в програмата на Нощта на музеите и галериите- Варна. На 20 май отваряме врати в 11:00 часа, а в 18:30 часа в ЗАЛА 1 ще бъдем домакини на софийската галерия Little Bird Place, които ще представят със самостоятелна изложба Нора Ампова. Изложбата носи името "Времеви портали" и е част от програмата на Форум за съвременно визуално изкуство БУНА- Варна. Пространството на галерия Ларго ще бъде предоставено от 20 до 28 май на галерия Little Bird Place, които са официални представители на базираната между Женева и София художничка.

ЗАЛА 2 на галерия Ларго ще представи на варненската публика сборна изложба живопис, графика и скулптура от арт депото на галерията. Творби на Милчо Талев, Росен Кръстев, Васил Стоев, Стоимен Стоилов, Милко Божков, Недко Итинов, Любомир Йотов, Альоша Кафеджийски и много други ще посрещнат посетители в ЗАЛА 2 на "Ларго".

Очакваме ви на 20 май (събота) в Нощта на галериите - Варна от 11:00 до 20:00 часа, а в 18:30 часа- за откриването на изложбата на Нора Ампова "Времеви портали". Заповядайте!

Организатори са Сдружение Таляна чрез ReBonkers и Фондация за изкуство „Йордан Петков“ чрез галерия Ларго, а събитието се осъществява с подкрепата на Община Варна и магазини "На Тъмно".


Назад към новините

Ние използваме бисквитки (cookies) за по-пълноценното функциониране на сайта и за да Ви предложим по-добро интернет преживяване. Разглеждайки съдържанието на уеб страницата ни, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.


Общи условия