Услуги

Начало / За галерията / Услуги

Sales

ПРОДАЖБИ

Арт Галерия Ларго предлага произведения на изкуството чрез своята галерия, намираща се във Варна, на ул. Хан Крум № 8, както и чрез сайта си в интернет www.largogallery.com. Произведенията могат да бъдат закупени в брой, чрез банков превод или с карта на място в галерията, като ние издаваме фактура/касова бележка и сертификат за автентичност на закупената творба.

Consulting

КОНСУЛТАЦИИ

Специалистите на галерията консултират клиентите си при избора на подходящо произведение на изкуството. Съобразявайки се с Вашият вкус, интериор, пространство, предпочитания за автори и техника и ценови диапазон, ние ще Ви предложим най- доброто, което можем. А ако не знаете името на даден автор, чиито творби сте виждали и желаете да закупите негово произведение, ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем.

Framing

РАМКИРАНЕ

Галерия Ларго създава Ателие за рамки ЛАРГО с амбицията да оказваме професионално съдействие и да консултираме клиента при подбора на рамки за закупени и собствени произведения. Ателието разполага с наличности от над 200 модела профили за рамки, от най-модерните, през класическите до бароковия стил рамки, паспартута и всичко необходимо за цялостното рамкиране на Вашите произведения, снимки, гоблени, принтове, графики, огледала, пъзели, принтове, сертификати, грамоти... Направени по индивидуален размер с бърза доставка.

Interior Solutions

ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ

Галерията оказва съдействие и извършва професионални консултации при оформянето на интериора на жилища, офиси, заведения и др., както и при аранжиране и окачване на закупени от Вас произведения на изкуството. Можем да транспортираме избрани от Вас произведения до Вашият адрес, да Ви консултираме и помогнем в окачването и позиционирането на творбите. Предлагаме като услуга и предварителен оглед на пространството с цел преценка на това какъв стил произведения биха подхождали на интериора.

Rent-An-Artwork

НАЕМАНЕ НА ПРОИЗВЕДЕНИЯ

Възможно е наемането на произведения на изкуството за представителни цели. Срокът и дължимият наем се договарят допълнително с представител на галерията.

Restoration

РЕСТАВРИРАНЕ

Галерията (след консултация) приема за реставрация произведения на изкуството. Реставрирането се извършва от професионални художник-реставратори с дългогодишен опит.

Custom Artworks

ПОРЪЧКА НА ПОРТРЕТИ, КОПИЯ И ТЕМАТИЧНИ КАРТИНИ

Галерията съдейства за поръчването и изработването на високо художествено ниво на портрети, копия на шедьоври на българското и световно изобразително изкуство, копия на известни икони.

Gallery Rent

ОТДАВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО ПОД НАЕМ

Арт Галерия Ларго е пoдходящо място както за провеждането на презентации, лекции или обучения, за представяния на книги или камерни постановки, за заснемане на видеоклипове, реклами и фотосесии, така и за организирането на фирмени коктейли в изискана обстановка, сред прекрасни произведения на изкуството. Наемането става след предварително уточняване с представител на галерията на всички условия - наемна цена, дата и час на събитието, други услуги- кетъринг, наем на техника, изготвяне на покани, прес материали и др.

Packaging

ПОДАРЪЧНО ОПАКОВАНЕ НА ЗАКУПЕНА ТВОРБА

Предлагаме подаръчно опаковане на закупени картини, рисунки, графики и пластики. Клиентът може да си избере от няколко разновидности подаръчна хартия, целофан и сатенени панделки. Цената се калкулира на база размери, сложност на опаковката и други услуги.